Hökensås KSK Ungdom

KSK har åter bokat regnbågsfiske för våra ungdomar i HökensåsVi hyr hela sjön och hoppas på fin uppslutning i vanlig ordning.Planen är att vi åker upp fredag em. till Campingen där vi hyr stugor och fisket sker sedan på lördagen den 13 maj.

Klubbmästerskap havsfiske med Vandia

Vi åker med Vandia från Helsingborg. På 2022 års klubbmästerskap fiskade alla ombord fullt på plattfiskarna rödspätta, skrubbskädda och sandskädda. De två som hade flest rödspättor hade 29 respektive 25! Det kom en hel del gråsej vilket inte är så vanligt och givetvis lite blandat av olika arter. Micael Karlsson tog också en slätvar vilket […]

Årsmöte

Årsmötet är årets viktigaste möte där du som klubbmedlem har möjlighet att framföra dina synpunkter och åsikter. KSK bjuder på smörgåstårta och det kommer utöver stadgeenliga ärenden även att genomföras prisutdelning för de senaste årens klubbmästerskap.

Flugfiskeföreläsning med Johan Klingberg

Välkommen till en trevlig kväll i flugfiskets tecken! Denna gång gästas vi av Johan Klingberg som är chefredaktör för tidningen Allt om Flugfiske. Redan i tidig ålder väcktes passionen för natur och flugfiske, ett intresse som sedan fört honom till flera spännande platser. Denna kväll kommer vi att få följa med Johan under en hel […]

Laxfiske Lilla Edet

Det blir en laxfiskeresa till Lilla Edet i månadsskiftet maj / juni när förutsättningarna är bra. Upplägget är som tidigare att man kontaktar Morgan för mer information.

Skåneresan

Skåneresan 28/4-1/5 Som vanligt åker vi ner till sydöstra Skåne i jakten på havsöring. Vi avreser torsdag eftermiddag och fiskar till söndag. Vi samåker ner och bor på Baskemölla vandrarhem. Anmälan: Kent Häggsthen, 0705–113820 senast 20/4!