senaste nytt

Nyheter

21/2 Föreläsning med Peter Alexandersson

Kungsbacka Sportfiskeklubb bjuder ännu en gång in medlemmar och allmänhet till en spännande föreläsning. Denna kväll gästas vi av flugfiskaren Peter Alexandersson som ger oss alla sina tips och trix för västkustöringen. Läs mer under ”Aktiviteter” eller klicka här.

Läs mer »

Båten i Stensjön

För närvarande är båten i Stensjön trasig och kan inte nyttjas av medlemmar Fel på båten åtgärdas under kommande vecka! //SF

Läs mer »

50 storfiskarter för Håkan Wing  

Vår ordförande Håkan Wing har nu kommit upp i otroliga 50 arter som registrerats i Sportfiskarnas så kallade storfiskregister. Det hela är mycket imponerande eftersom bara 13 personer i Sverige nått den milstolpen. Det är en lång och målmedveten satsning som du kan läsa om i senaste numret av Svenskt Fiske, som du får hem i brevlådan om du är medlem i Sportfiskarna.

Läs mer »

Nytt klubbrekord på öring

Vi kan rapportera om en fantastisk öring fångad i Vänern av vår ordförande Håkan Wing. Den togs i Dalbosjön 7 maj och vägde hela 8 140 gr! Grymt jobbat och grattis till klubbrekordet Håkan! Klubbrekordlistan hittar du på hemsidans medlemssidor. Nya klubbrekord anmäls till Markus Lundgren (0708–536322) eller via hemsidan.

Läs mer »

Nytt klubbrekord på harr

Den gångna sommaren fångade Jari Karlsson en otroligt fin harr på 1 820 gram i Storfjäten. Den var 57 cm lång och fångades på flugfiske. Det gamla klubbrekordet på 1 655 gram var från 1983, det var alltså 39 år gammalt. Stort grattis Jari till ett fantastiskt klubbrekord! Klubbrekordlistan hittar du på hemsidans medlemssidor. Nya klubbrekord anmäls till Markus Lundgren (0708–536322) eller via hemsidan.

Läs mer »

Dags att betala medlemsavgiften för 2023

Nu ska samtliga medlemmar ha fått en avisering i mobiltelefonen från Cardskipper med ”dags att förnya medlemskapet”. För att förnya medlemskapet klickar ni på länken i Cardskipper och följer anvisningarna enligt instruktionerna nedan: 1. Klicka på grön knapp ”Förnya här”.2. Välj sedan mellan alternativen Junior, Senior eller Familjemedlemskap som du avser förnya.3. Här kan du ev. redigera adress och lägga till familjemedlem om du har detta medlemskap. Om inte så väljer du ”Nästa” (längst ner).4. Ange betalare genom att klicka på ”Använd ”Ditt namn” uppgifter” i rutan högst upp, välj sedan betalsätt och tryck sedan på ”Spara” längst ner.5. Genomför betalningen

Läs mer »

Nytt klubbrekord på id

Nytt klubbrekord på idVår ordförande Håkan Wing slog nyligen till med ett fantastiskt klubbrekord på id. Den fångades i Nättrabyån i Blekinge 19 mars 2022 och vägde otroliga 3 310 gram. Stort grattis Håkan till en fisk som nog står sig länge i rekordlistan. Nya klubbrekord anmäls på hemsidan (fångstrapport) eller till Markus Lundgren (0708–536322).

Läs mer »