Våra fiskevatten

Kungsbacka Sportfiskeklubb startade redan 1955 och har genom åren etablerat sig som en aktiv och stabil klubb med mycket kunskap inom föreningen. KSK har dessutom alltid strävat efter att ge sina medlemmar bra förmåner genom att arrendera och i vissa fall vara fadder för ett antal sjöar i Kungsbackas närhet. Dessutom har vi ett samarbete med Kungsbackaåns fiskevårdsområde som gör att du som medlem får fiska i Kungsbackaån. Tänk dock på att Kungsbackaån har helt egna fiskebestämmelser.

I alla dessa sjöar finns det allt från abborre och gädda till karp och öring. Som medlem i KSK hittar du fördjupad information om alla dessa sjöar på hemsidans medlemssidor. I flera sjöar har vi båtar som du som medlem kan nyttja helt kostnadsfritt.

Som medlem i KSK får du fiska i följande vatten:
Kungsbackaån
Äntasjön
Söndre Hålsjön
Skållesjön
Stora Hålevatten
Tagsjön (norra halvan)
Stora Tåtjärnen
Lilla Tåtjärnen
Skräppekärr

Fördjupad information om klubbvatten hittar du på ”Medlemssidor”.

Övriga vatten:
Utöver ovanstående har vi en båt i Stensjön som måste bokas via medlemssidorna. Observera att du i Stensjön behöver köpa fiskekort även som KSK-medlem. Det fås genom att swisha 50 kr för dagskort eller 150 kr för årskort (år 2024) till Lars-Bruno Johansson på 070-576 74 53 (var tydlig med namn och eventuellt datum för dagkort) så skickar han tillbaka ett foto på fiskekortet. Det är troligt att detta framgent kommer att överlåtas till en digital tjänst.