Snabbinformation

Datum: 2024-02-21
Tid: 19:00
Dag: Onsdag
Kostnad: Gratis och öppet för allmänheten
Kontaktperson: Kungsbacka Sportfiskeklubb info@kungsfiskarn.se
Plats: Hålabäcksskolan (aulan), Blomstergatan 6, Kungsbacka

21/2 Föreläsning med Peter Alexandersson

Kungsbacka Sportfiskeklubb bjuder ännu en gång in medlemmar och allmänhet till en spännande föreläsning. Denna kväll gästas vi av flugfiskaren Peter Alexandersson som ger oss alla sina tips och trix för västkustöringen.

Välkommen till en trevlig kväll i flugfiskets tecken. Denna gång gästas vi av Peter Alexandersson som kommer att lotsa dig genom årstiderna under en hel öringsäsong med fokus på flugfiske efter havsöring. Du bjuds på praktiska tips om allt från upphängarknutar och linor till olika utrustningsval. Givetvis blir det också en genomgång av olika flugor. Flugfiskar du havsöring får du inte missa denna kväll!

Som vanligt anordnas det ett lotteri med fina priser från Garmin, Thermoprodukter, Tajtlajn och Fladen Fishing. Hjärtligt välkomna! Mer info: www.kungsfiskarn.se

Parkering – det finns en del parkeringar precis nedanför och precis ovanför Hålabäcksskolan för de som är ute i god tid. Sannolikt kommer det även att öppnas upp parkeringsmöjligheter på Hålabäcksskolans idrottsplats ovanför gymnastikhallen, alltså den sista byggnaden högst upp på vägen (håll vänster förbi hallen). I övrigt finns det gott om parkeringar längs med hela Syréngatan hela vägen från Adéles gatukök och ända till Hemköps parkering nedanför Hålabäcksskolan – se denna länk. Notera att det är blandat med förhyrda, korttids- och betalparkeringar.

Arrangemanget är gratis och öppet för alla. Hjärtligt välkomna!